Ajánlatkérés      (+36) 66 362 218, (+36) 30 599 5058        e-mail: info@corvin-hotel.hu -

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba családbatát hoteltől a Corvin Hotel Gyula Wellness Apartmanoktól

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba

Twilight-rajongó a Corvinban

Tavaly múltam huszonhat éves, de a párom szerint olyan, mintha egy tinilány volna a menyasszonya. Egyszerűen nem tudja mire vélni a vámpírmániámat, szerinte túlzásba viszem a Twilight-függőséget, viszont szeret, ezért nem hogy elnéző a rajongásomat illetően, de még igyekszik is a kedvemben járni.

A napokban ünnepeltük közös életünk megkezdésének harmadik évfordulóját, és ebből az alkalomból olyan meglepetést kaptam tőle, amire egyáltalán nem számítottam. Az alkonyatos könyvek, DVD-k, a Bella, Edward és Jacob arcával díszített párnák, bögrék és a kedvenc vámpíros medálom mellé nem mindennapi ajándék került: lefoglalt egy hosszú hétvégét a Corvin Hotel Gyulában, ahol minden a Twilightról szól.

Azt mondta, hogy alkonyatos ajándékot keresett nekem a neten, amikor rátalált a szálloda ajánlatára a neten. Ahogy meglátta a szoba fotóját, nem volt kérdés, hogy mivel lep majd meg. Utoljára gyerekkoromban, a szüleimmel voltam Gyulán, és nagyon kellemes emlékeim voltak a városról. Régen beszéltünk már arról, hogy el kellene menni valahová egy relaxáló wellness-hétvégére, de hogy ez éppen Gyula lesz, ahová 10-12 év múltán a vámpírok miatt térek majd vissza, azt nem gondoltam volna.

Az utazás kicsit hosszú volt, de megérte. A kellemes hangulatú szállodában kedvesen fogadtak, és a bejelentkezés után átkísértek a hotel legújabb szárnyába, a magamfajta megszállottak (például Star Wars-, Harry Potter- és Madagaszkár-rajongók) kedvéért nemrég kialakított tematikus wellness-apartmanok épületébe. Mindjárt az első lépcsőfordulóban Edward igéző tekintete fogadott, mellette pedig Bella és Jacob figyelte fülig érő mosolyomat.

Az apartman tágas és nagyon igényesen berendezett, akár többen is kivehettük volna, hiszen négy-öt ember fogadására is alkalmas. De mi nem vágytunk más társaságára. Csak mi ketten, és persze Edward, Bella, Jacob, Esme, Alice és Rosalie… :)

A Gyulán töltött hétvége nagyon jól sikerült. Mivel a hotel a gyönyörű városközpontban található, minden csak néhány perc sétára van tőle. A belvárosi szökőkutak, cukrászdák, a gyönyörű terek és persze a vár is útba esik a Gyulai Várfürdő felé menet. A régi strandról is szép emlékeim voltak, de az új AquaPalota tényleg szuper. Esténként (alkonyat táján) a szálloda éttermének svédasztalos kínálatból válogathattunk, a napot pedig kétszer is a hotel borshopjából választott finom borral koronáztuk meg a szálláson. Az utolsó borozgatás alkalmával Bella és Edward figyelő tekintete mellett egymás kezét fogtuk, és élveztük a romantikus semmittevést. „Nyár végén visszajöhetnénk Gyulára és a Corvin Hotelbe” – mondta váratlanul a kedvesem, és ekkor valami furcsa dolog villant be az agyamban. Lehet, hogy ő is egy közülük? Az egyik legfontosabb vámpírtulajdonsága biztosan megvan: olvas a gondolataimban.

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba

Alkonyat rajongóknak-családi apartmanhotel szoba

vissza a főoldalra

Ha tetszik a tartalom, oszd meg másokkal

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 Káma-Szútra ajándékutalvány

Ajándékozz pihenést családodnak, barátodnak,  dolgozódnak

 

Feliratkozás hírlevélre

 
24 h recepciós szolgálat A nap 24 órájában tud szállást foglalni.
 
Gyermekbarát szálloda Szobáink kialakításánál nagy gondot fordítottunk arra, hogy gyermekes családok kényelemmel pihenjenek szállodánkban.
 
Olcsó árak Igyekszünk mindenkinek megfelelni árainkkal.

Kapcsolat információk

Corvin Hotel Gyula ***
&
Wellness Apartmanok

5700 Gyula, Jókai u- 9 - 11
Tel. (+36) 66 362 218
Fax (+36) 66 362 158
Email: info@corvin-hotel.hu

Oldaltérkép

Gyulai Wellness Apartman

Gyulai Meseház apartman Gyulán

Szállás Gyulán

 

Új Széchenyi Terv

Magyarország Megújul

www.corvin-hotel.hu

 

Közkedvelt ajánlataink

Gyulai Várfürdő csomag 34.900 Ft/ 2 fő/2 éj, harmadik éjszaka 10.000 Ft 34.900 Ft/2 felnőtt/2 éj svédasztalos reggelivel és vacsorával,harmadik éjszaka:...
Családbarát ajánlat kisgyermekeseknek 34.900 Ft/2éj/2 felnőtt+2 tíz éven aluli gyermek Család és bababarát szállodánk nagy figyelmet szentel rá, hogy az együtt eltöltött...